A MOBILCONSULT Kft. tevékenységének fő területei

Könyvvizsgálat, adótanácsadás, pénzügyi és számviteli tanácsadás.

Belső- és külső tanácsadóink sokoldalú szaktudását elsősorban a következő szakterületeken vehetik igénybe üzleti partnereink: gazdasági, könyvviteli, pénzügyi és adótanácsadás, könyvvizsgálat, mérlegauditálás, pénzügyi átvilágítás és stratégia készítés, átalakulási könyvvizsgálat, átalakulási vagyonmérleg (tervezet és végleges) készítés, auditálás, vagyonértékelés, apport értékelés készítés, hitelesítés.

Cégünk rendelkezik pénzintézeti és költségvetési könyvvizsgálói minősítéssel, illetve könyvvizsgálói felelősségbiztosítással.

A MOBILCONSULT Kft. munkatársai

A társaság ügyvezető igazgatói Nagy Judit és Sághy Andrásné kamarai tag könyvvizsgálók és okleveles adószakértők.

Munkatársaink - beleértve a szükségletek szerint alkalmazott külső szakértőket, alvállalkozókat is - a széleskörű nemzeti és nemzetközi standardok alapján végzett könyvvizsgálati tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, nagy könyvvizsgáló cégeknél szerzett gyakorlattal is rendelkező szakemberek:

- közgazdák,

- könyvvizsgálók,

- adótanácsadók,

- könyvvizsgáló asszisztensek, mérlegképes könyvelők.

Könyvszakértőink közül többen rendelkeznek pénzintézeti, illetve költségvetési könyvvizsgálói minősítéssel.

A szakemberek rendszeres, illetve eseti közreműködése a legváltozatosabb megbízásokhoz is biztosítja a szükséges speciális szakértelmet. Az egyes munkatársak, illetve külső szakértők kiválasztása specifikusan történik, azaz különböző megbízásokhoz egyedileg kerül(nek) kiválasztásra a teljesítő munkatárs(ak), külső szakértő(k).